De bijzonderste WO II-verhalen gebundeld

KIJK-redactie

03-05-2020 10:29:00

Tweede Wereldoorlog bevrijdingsdag

In de Tweede Wereldoorlog-special van KIJK staan de meest opmerkelijke verhalen van dit enorme conflict waar 75 jaar geleden een einde aan kwam.

In 1945 kwam er een einde aan de Tweede Wereldoorlog; een conflict van een ongekende schaal dat de wereld radicaal zou veranderen. In deze 132 pagina’s tellende special nemen we je mee langs de meest opmerkelijke gebeurtenissen uit die periode. Van Hitlers opkomst tot de geboorte van de atoombom, van de slag om Berlijn tot de dodenmars van Bataan, en van de mythes rond kamikazepiloten tot het bijzondere verhaal van nazi-wetenschappers in Amerikaanse dienst. Een unieke verzameling verhalen die je niet mag missen.

Bekijk hier de preview:

Andere lezers zeiden over deze special

“Mooie aanvulling voor mijn collectie”

Rob

“Supertoffe special! Ga ik van genieten.”

Erik

“Geweldige en supermooie special! Ik ben al lid vanaf de allereerste maandelijkse editie ergens in de jaren 70 en altijd de KIJK met veel plezier gelezen maar deze keer stijgen jullie boven jezelf uit! Chapeau!”

Marcel

“Wat een fantastische verrassing bij de normale uitgave. Er wordt door mijn zoons en ik gevochten wie hem mag lezen.”

Berthil

Bestel hier de Tweede Wereldoorlog-special van KIJK voor €7,99. Gebruik code ‘GRATIS’ en je hoeft geen verzendkosten te betalen.Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Mens