KIJK 12/2017 ligt nu in de schappen!

Naomi Vreeburg

16-11-2017 09:59:25

KIJK 12

Yes, de nieuwe editie van KIJK is uit! Snel naar de winkel of bestel KIJK 12/2017 online.

Bedreigingen, moord en het achterhouden van baanbrekende medicijnen tegen bijvoorbeeld kanker. Van deze en nog veel meer wandaden wordt de farmaceutische industrie – ook wel bekend als Big Pharma – beschuldigd. Maar wat is er waar van deze verdachtmakingen? Je leest het in de Complot!-aflevering van de nieuwste editie van KIJK.

Meer in dit nummer:

  • Technologische ideeën genoeg in Nederland. Maar wat is nu het beste Hollandse initiatief dat in 2017 het licht zag? Met jullie hulp zette KIJK de slimste bedenksels op een rij.
  • Bordspellen zijn nog altijd hot, en zeker in de feestmaand. KIJK dook in de wiskunde achter dit vermaak.
  • De hoofdstad Jakarta is aan vervanging toe. Hoe kan Indonesië dit het beste aanpakken? En hoe verliep dit in andere landen?
  • In ons zonnestelsel wemelt het van de planetoïden vol (edel)metalen en mineralen die wij ‘aardlingen’ goed kunnen gebruiken.

* Kun je de editie niet met deze cover in de winkel vinden? Dat is niet zo gek, want om te testen welke cover het beste scoort, hebben we nog een andere gemaakt. Hierop staat het Beste Tech-Idee 2017 centraal.

KIJK 12/2017 ligt in de winkel tot en met 13 december voor 5,99 euro. Je kunt het nummer ook online bestellen in onze webshop.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Mens

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis