KIJK 6/2017 is vanaf nu te koop!

Laurien Onderwater

26-05-2017 09:00:21

KIJK 6-2017

Vanaf vandaag kun je de nieuwste editie van KIJK in de schappen of op je deurmat vinden. Met op de cover: is vlees eten nou echt zo slecht?

Worsten, hamburgers, biefstuk, speklapjes: bij een beetje barbecue draait het om vlees, veel vlees. Maar dit voedsel zit al een tijdje in het verdachtenbankje. Zo zou vlees niet goed zijn voor onze gezondheid en zou het bijdragen aan de opwarming van de aarde. Kunnen we de barbecue nog met een gerust hart aansteken? Of valt het wel mee met de negatieve effecten van vlees? Je leest het in KIJK 6/2017.

Verder in dit nummer:

  • We doen er nu alles aan om piraterij de kop in te drukken, maar een paar eeuwen geleden KIJK 6-2017hingen Nederlandse zeerovers behoorlijk de beest uit.
  • De gevolgen van een zonnestorm kunnen gigantisch zijn. Hoe kunnen we ons hiertegen wapenen?
  • Het Korps Commandotroepen heeft een nieuwe terreinwagen: de Vector. En wij mochten er een kennismakingsritje in maken!
  • Complot! Al jaren houdt de vraag ons bezig: zijn we alleen in het universum? Volgens sommigen is het antwoord duidelijk nee.

KIJK 6/2017 ligt in de winkel tot en met 21 juni voor 5,99 euro. Je kunt het nummer ook online bestellen – zonder verzendkosten. Lees je het blad liever op je tablet? Dat kan met de apps Tijdschrift.nl en Magzine.nu.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Mens

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis