Nu in de schappen: KIJK op de wereld

KIJK-redactie

2018-11-07 08:30:27

KIJK op de wereld

Al op zoek naar een origineel cadeau om te geven met de feestdagen? Zoek niet verder! Geef je vriend of familielid het boek KIJK op de wereld.

Jaren geleden kwam iemand bij KIJK Magazine op het briljante idee om een artikel met een satellietfoto van Google Earth te illustreren. Tijdens het zoeken naar die foto bleek dat er nog veel meer fraaie satellietopnamen zijn van bijzondere plekken op aarde. Genoeg om de lezers van KIJK er tien jaar lang elke maand mee te verrassen.

Daarom heeft KIJK samen met Fontaine Uitgevers de meest bijzondere satellietfoto’s samengebracht in het boek KIJK op de wereld. Onder de ruim zestig foto’s vind je onder meer: de fraaie lijnen van de Spaanse wijnstreek Condado de Huelva, de pracht van een bandenstortplaats, een raadselachtige postzegel in China, de symmetrische wetlands van North Dakota, en de blubbervulkaan op Java.

Het boek KIJK op de wereld is in onze webshop te bestellen voor 17,99 euro. Leuk om te geven (of te krijgen) met de feestdagen!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Mens

KIJK editie 11 - 2021
Nieuwste editie

Met onder andere: Worden robots ooit autonoom? - Bijdehante beestjes - Tech-toys