Heb je een prangende vraag? Stel hem aan KIJK!

KIJK-redactie

2020-07-15 12:59:00

KIJK antwoordt vragen

De redactie staat te springen om vragen voor een van de leukste rubrieken in KIJK. Dus stuur nu je vraag in!

In KIJK kun je, naast geweldige artikelen en fraaie foto’s, ook maandelijks antwoorden vinden op heel uiteenlopende vragen. Die krijgen we van jullie, onze nieuwsgierige lezers. Maar omdat we er elke maand flink wat behandelen, begint onze voorraad voor KIJK Antwoordt op te drogen. Kortom: we willen meer vragen!

Dus heb je altijd al willen weten of je gewichtloos bent in midden van de aarde? Of hoe het kan dat slapende vogels niet van hun tak vallen? Of waar de benaming Holocaust vandaan komt? Dan ben je te laat. Want die vragen zijn net door andere KIJK-lezers gesteld en staat in de eerstvolgende editie van KIJK (vanaf 23 juli te koop).

Maar heb je een andere vraag over pak-‘m-beet ruimtevaart, je lijf, een huisdierenergietechniek, of het heelal? Als de vraag ook interessant is voor de overige lezers en we hem dus in KIJK kunnen plaatsen, nemen we hem in behandeling.

Onze experts, elk deskundig op hun eigen gebied, staan te trappelen om je antwoord te geven. Dus kom maar door: info@kijkmagazine.nl!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer KIJK antwoordt