16 november: KIJK Live! in Sonnenborgh, Utrecht

Naomi Vreeburg

27 September 2016 13:00

kijk live

Op woensdag 16 november maken we tijdens een speciale editie van KIJK Live! de winnaar bekend van onze wedstrijd ‘Het beste tech-idee van 2016’.

Het is alweer een poosje geleden dat je KIJK Live! kon bijwonen. Hoog tijd dus voor een nieuwe editie van het evenement. En niet zomaar een: dit keer staat KIJK Live! in het thema van de door ons georganiseerde wedstrijd ‘Het beste tech-idee van 2016’. Kom woensdagavond 16 november naar KIJK Live! en ontdek als een van de eerste wie die felbegeerde titel in de wacht sleept.

Heb je het nieuws over de tech-wedstrijd gemist? KIJK is op zoek naar het beste technologische idee van eigen bodem dat afgelopen tijd het licht zag. Hiervoor heeft de redactie met hulp van deskundigen een longlist samengesteld van twintig veelbelovende innovaties. De winnaar wordt voor 50 procent bepaald door een deskundige jury, en voor 50 procent door het publiek. (Stem hier op je eigen favoriet!)

Topscoorders

Op 16 november 2016 presenteren de partijen met de hoogste score hun idee in Sonnenborgh – museum & Sterrenwacht, Utrecht (routebeschrijving). Daarna maken we de winnaar bekend.

Erbij zijn? Dat kan! Het programma duurt van 20.00 tot 22.00 uur, met inloop vanaf 19.30 en na afloop een borrel. Toegang is gratis! Wel is het nodig om je van tevoren in te schrijven, waarbij geldt: vol is vol. Dus geef je snel op!

Je kunt je aanmelden voor dit evenement door een mailtje te sturen naar [email protected] met als onderwerp ‘KIJK Live! 16 november’, of via deze Meetup-pagina.


Meer Nieuws