21 november: Living on Mars Convention

KIJK-redactie

15-09-2015 14:00:03

(Advertorial) Na een succesvolle eerste editie zal op zaterdag 21 November de tweede editie van de ‘Living on Mars Convention’ plaatsvinden op de campus van de Universiteit Twente.

Wat komt er allemaal kijken bij het leven op Mars? Met welke technische uitdagingen moet rekening worden gehouden? En welke mensen willen hun familie en vrienden achterlaten om te settelen op een verre planeet? Op de ‘Living on Mars Convention’ krijg je vanuit verschillende perspectieven antwoord op deze vragen.

Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 21 november op de campus van de Universiteit Twente. En ook dit jaar is er een divers programma van sprekers. Zo is wetenschapsjournalist Govert Schilling van de partij, zal professor Leo Marcelis uitleggen welke eetbare planten er op Mars kunnen worden gekweekt en legt ingenieur Robert Zubrin – leider van de Mars Society – uit waarom we naar de Rode Planeet willen.

Wil je erbij zijn? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]. Registratie voor het congres kost 10 euro, inclusief lunch. Voor studenten is het 5 euro. Ga voor meer informatie naar www.livingonmars.nl.Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer KIJK tipt