27 januari: nanofestival in NEMO, Amsterdam

KIJK-redactie

25 January 2011 13:00

Op donderdag 27 januari 2011 kun je gratis naar het nanofestival ‘De Kracht van het Kleine’ in Science Center NEMO.

Onder de vlag van Nanopodium zijn de afgelopen maanden allerlei activiteiten georganiseerd om een breed publiek bekender te maken met wat nanotechnologie is en na te laten denken en debatteren over de voor- en nadelen ervan. De activiteiten van Nanopodium worden feestelijk afgesloten op 27 januari 2011 met het nanofestival ‘De Kracht van het Kleine’. Van 19.00 tot 23.00 uur kun je in Science Center NEMO te Amsterdam luisteren naar bekende sprekers, meepraten in debatten, films bekijken over nanotechnologie, experimenten doen in het nanolab, rondkijken in het nanowarenhuis, en nog veel meer. En natuurlijk is er lekker eten, drinken, muziek en ruimte voor goede gesprekken.

Deelname aan het festival is kosteloos, aanmelding is gewenst. Kijk voor aanmelding, het programma en meer op www.nanofestival.nl. Voor andere wetenschappelijk getinte uitgaanstips, zie ScienceOut.

Update 25-01-2011, 16.10 uur: vanwege het grote aantal aanmeldingen voor het nanofestival is de mogelijkheid tot inschrijven via bovenstaande website inmiddels stopgezet, zo laat de organisatie weten.


Meer Nieuws