Air guitar, een bordspel met slimme speaker, een bierhouder

KIJK-redactie

19-04-2018 10:59:51

bordspel

Een draadloze gitaarversterker, een bordspel met assistentie van een slimme speaker en een bierhouder voor in de douche: een selectie uit de gadgets die we bespreken in KIJK 5/2018.

Air guitar

De Katana-Air van Boss is een draadloze gitaarversterker. De eerste volledig draadloze gitaarversterker. Het lawaaiapparaat draait op batterijen (lees: geen stroomkabel meer), kan digitaal worden afgesteld via een app (lees: geen USB-kabel meer) én heeft een ingebouwd zendersysteem (lees: geen instrumentkabel meer). Unplug-and-play, of zoiets. Nu nog een mooie luchtgitaar erbij en je kunt het podium op.

Check: www.boss.info.

Klankbord

Ken je het gevoel dat je hélemaal opgaat in een bordspel en denkt: jammer eigenlijk dat mijn smartspeaker niet kan meespelen? Wij ook niet, maar toch heeft Voice Originals ‘When in Rome’ bedacht – een jeu de gezelschap dat alleen werkt met een Alexa-achtig gadget in de buurt. Dat hebbeding legt dan regels uit, houdt scores bij en verzorgt geluidseffecten. Het leukste onderdeel – het bord door de kamer gooien en roepen dat iedereen vals speelt – mag je gelukkig wel nog zelf doen.

Bezoek www.voiceoriginals.com voor meer.

Bierdouche

Misschien wil je multitasken en tegelijkertijd je uitwendige en je inwendige mens verzorgen. Misschien ben je verlegen en heb je een drankje nodig voor je uit volle borst durft te zingen. Misschien combineer je het nuttige graag met het aangename. Of misschien heb je nog precies 17 euro en 39 cent op je bankrekening en wil je zeker weten dat je laatste aankoop een verstandige is. Hoe dan ook: deze Shower Beer Holder móet je gewoon hebben.

Uiteraard te vinden op www.firebox.com.

Tekst: Rik Peters

KIJK 5/2018Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis