Artikel ‘Hoe gezond is sport?’ nu te beluisteren!

KIJK-redactie

20-07-2013 13:00:18

KIJK 8/2013 - banner

Het coverartikel van KIJK 8/2013 en twee fragmenten uit de rubriek ‘KIJK antwoordt’ zijn nu gratis als podcast beschikbaar.

Tot nu toe is lezen dé manier om een KIJK-artikel tot je te nemen. Maar ja, in de auto of tijdens de afwas gaat dat toch wat lastig; dan luister je liever. De KIJK-redactie is daarom aan het onderzoeken of er behoefte is aan een audio-variant van onze artikelen, onder de noemer ‘KIJK&luister‘.

Als eerste voorbeeld hiervan heeft Renger Koning van Soundbase het coververhaal van KIJK 8/2013, ‘Ren voor je leven’, professioneel voor ons laten inspreken. Beluister dit artikel met onderstaande speler of via Soundcloud en laat ons weten wat je ervan vindt! Is de gebruikte stem bijvoorbeeld geschikt, of heb je liever een mannelijke spreker? Heb je überhaupt behoefte aan een luisterbare variant van KIJK? En wat vind je van de speelduur van onderstaande podcast (ruim twintig minuten)?

Naast het coverartikel zijn er ook nog twee kortere fragmenten ingesproken. Het antwoord op de lezersvraag ‘Waarom zijn mannen vaker kleurenblind?’ kun je via onderstaande speler beluisteren of hier op Soundcloud beluisteren dan wel downloaden:

En hieronder (en op Soundcloud) het antwoord op de vraag ‘Kun je een Iron Man-pak bouwen?’:

Graag horen we wat je hiervan vindt!

Beeld: iStock/ShutterstockPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

De nieuwste editie van KIJK is nu verkrijgbaar