De beste wensen voor 2014!

kijkmagazine

01 January 2014 00:15

2014

De KIJK-redactie wenst je een gelukkig nieuwjaar!

We kunnen het niet ontkennen: 2013 was een bewogen jaar voor KIJK. Eind oktober maakte Sanoma, de uitgeverij van ons tijdschrift, namelijk bekend door te gaan met slechts zeventien titels – en KIJK was er daar niet een van. Nu wilde dat niet zeggen dat KIJK gaat stoppen. We zijn, zoals we destijds via onze site al meldden, een winstgevend blad volgens alle mogelijke normen. We verwachten daarom dat KIJK in de loop van komend jaar een nieuwe eigenaar zal vinden, die het al decennialange bestaan van ons merk zal voortzetten met het enthousiasme dat het verdient.

Wie die nieuwe eigenaar zal zijn? Daar kunnen we op dit moment alleen nog maar naar gissen – en zelfs gissen heeft weinig zin. We gaan daarom in 2014 gewoon door met wat jullie van ons gewend zijn: magazines maken met relevante, diepgaande artikelen over wetenschap, technologie, historie en maatschappelijke onderwerpen.

Overigens was 2013 ook het jaar waarin we begonnen met een nieuw initiatief: het evenement KIJK Live! Vanaf september schotelden we elke maand een zaal vol KIJK-fans en andere geïnteresseerden praatjes voor van deskundigen die over hun eigen vakgebied vertelden.

En ook hiermee gaan we door in 2014: op 21 januari is alweer de vijfde KIJK Live! in de Meet and workspace van de Beurs van Berlage in Amsterdam. Toegang is gratis; je hoeft je alleen maar op te geven via de site Meet-up.

Rest ons je nogmaals het allerbeste te wensen voor komend jaar, en de hoop uit te spreken dat je ook in 2014 weer veel plezier zult beleven aan onze bladen, siteberichten én evenementen!


Meer Nieuws