Date met knappe vrouw mag drie keer zoveel kosten

kijkmagazine

17 December 2010 11:30

In het kader van dit artikel liet KIJK ook een onderzoek uitvoeren. De resultaten kun je hier lezen. Onder andere De Telegraaf en Nu.nl rapporteerden er al over.

Een man heeft gemiddeld 146 euro over voor een avondje uit met een knappe vrouw, maar slechts 58 euro voor een date met een doorsnee dame.

Dat is een van de resultaten van een onderzoek dat KIJK liet uitvoeren onder Nederlandse mannen, in het kader van het openingsartikel van het nieuwe nummer, ‘De lekkerevrouwenformule’.

Verder blijkt dat maar liefst 97 procent van de ondervraagden het niet kan laten passerende, mooie vrouwen na te kijken, en dat ongeveer een derde hierdoor weleens in de problemen is gekomen met zijn partner. Het scenario waarmee ons artikel begint, is dus voor velen maar al te herkenbaar…

Meer resultaten van het onderzoek kun je hier lezen.

Het onderzoek is goed opgepikt door de pers: onder andere de NOSDe Telegraaf en Nu.nl rapporteerden er al over. Verder mocht hoofdredacteur Vivianne Bendermacher een en ander toelichten op 3FM en Radio 538; beluister hier het betreffende 538-item.


Meer Nieuws