Dronefotowedstrijd: win een Natuurhuisje of reis naar Parijs!

Tim Tomassen

14 August 2023 15:00

Dronefotowedstrijd, winnaars 2022

Met een drone zie je de wereld vanuit een nieuw en verrassend perspectief. We zijn dan ook benieuwd naar jouw mooiste dronefoto’s uit binnen- en buitenland. Deel je droneshots en maak kans op fantastische prijzen!

Alle dronefotografen opgelet! KIJK organiseert samen met reismagazine Columbus Travel en NS Dagje Uit de Dronefotowedstrijd 2023. Dit is dé kans voor jou als dronefotograaf om jezelf in de kijker te zetten en bovendien een van de fantastische prijzen in de wacht te slepen! Stuur ons vóór 10 september 2023 de mooiste dronefoto’s die je in binnen- of buitenland hebt gemaakt en maak kans op ongekend fraaie prijzen!

De prijzen

  • Hoofdprijs categorie binnenland: cadeaubon van Natuurhuisje t.w.v. € 500.
  • Hoofdprijs categorie buitenland: treinreis voor twee personen naar Parijs met NS International (eerste klas) + Airbnb-voucher t.w.v. € 250
  • Verder verdelen we ook 8 leespakketten van Columbus Travel en KIJK Magazine.

De tien beste inzendingen worden bovendien gepubliceerd in Columbus Travel, KIJK Magazine, en NS Dagje Uit.​

Hoe het werkt

Je kunt vanaf 14 augustus tot en met 10 september meedoen voor twee categorieën: binnenland en buitenland. Elke deelnemer kan voor beide categorieën maximaal drie foto’s insturen. Licht je keuzes toe in fotobijschriften: waar is de dronefoto geschoten en wat zien we? De redacties van KIJK Magazine, Columbus Travel, en NS Dagje Uit beoordelen de inzendingen en bepalen wie zich dronefotograaf van het jaar mag noemen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Inspiratie opdoen? Bekijk dan hier de winnaars van 2022

Dronefotowedstrijd 2023


Meer Foto's