Eerste KIJK Live! op 12 september in Amsterdam

kijkmagazine

27 July 2013 13:00

KIJK Live! - banner

Zet jezelf nu op de wachtlijst voor de eerste try-out van het nieuwe evenement KIJK Live!

KIJK gaat, in samenwerking met Permanent Beta, iets nieuws proberen: KIJK Live! Dit wordt een kleinschalig, vierwekelijks evenement, waarbij een aantal deskundige sprekers vertelt over typische KIJK-onderwerpen. Uiteraard kunnen er ook vragen worden gesteld. Na afloop is er gelegenheid om met de sprekers en de redactie na te borrelen. Toegang is gratis, maar er is elke keer maar een beperkt aantal plaatsen te vergeven.

De eerste try-out van dit evenement vindt plaats op donderdag 12 september, in de Berlage Meet & Workspace, Oudebrugsteeg 9, Amsterdam. Inloop vanaf 19.30 uur, programma van 20.00 tot 22.00 uur, borrelen tot 22.30 uur. Je kunt jezelf op de wachtlijst zetten voor dit evenement via de site Meetup. Als je straks tot de genodigden behoort, krijg je bericht.

En wat gaat er op 12 september dan precies gebeuren? Dat kunnen we je op dit moment nog niet vertellen, maar je kunt erop rekenen dat het een interessante, ongedwongen avond wordt, waar KIJK-fans, KIJK-redacteuren en KIJK-waardige deskundigen op een fijne manier van gedachten kunnen wisselen.

Dus: geef je op, en misschien zien we je de twaalfde wel in de Berlage Meet & Workspace, bij de allereerste aflevering van KIJK Live!

KIJKLive!


Meer Nieuws