Filmpje: man maakt eigen Iron Man-hand

MtB

25-04-2015 16:00:34

De Duitse Patrick Priebe heeft zijn eigen Iron Man-hand gebouwd. Inclusief lasers.

Eruitzien als een superheld is één ding, dezelfde dingen als je held kunnen doen, is natuurlijk veel toffer. Dat moet de Duitse eigenaar van de webwinkel Laser Gadgets ook hebben gedacht. Hij bouwde een Iron Man-hand met daarin twee lasers, geluidseffecten en de mogelijkheid om een metalen projectieltje weg te schieten.

De laser aan de binnenkant van de hand zit er niet voor de sier. Zoals in onderstaand filmpje is te zien, schiet deze met gemak ballonnen lek. Daarnaast kun je er figuurtjes mee branden in hout (of sinaasappels). De tweede laser op de knokkel van de handschoen ziet er erg tof uit, maar deze doet verder weinig, vertelt Priebe in het filmpje. Hij heeft deze toegevoegd, omdat Iron Man in de film met een laser op deze plek van de handschoen drones in tweeën snijdt.

Het favoriete onderdeel van Priebe is het wegschieten van het projectiel uit de handschoen. “Ik zou dit de hele dag kunnen doen”, vertelt hij.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Bron: Popular Science

Filmpje en beeld: Patrick PriebePodcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws