KIJK 11/2012 verschenen!

kijkmagazine

2012-09-21 13:00:21

KIJK 11/2012: waarom is seks lekker? - banner

Vanaf vandaag in de winkel: KIJK 11/2012. Met als coveronderwerp de wetenschap achter de lust.

De vraag die pontificaal op de nieuwe KIJK prijkt, ‘Waarom is seks lekker?’, klinkt misschien wat vreemd. Zoals hoofdredacteur Vivianne Bendermacher in haar redactionele column al zegt: seks is nodig voor het in stand houden van onze soort, “en hoe lekkerder de daad is, hoe meer garantie op uitvoering ervan en daarmee op nageslacht.” Maar, zo vervolgt ze: “Voldoende drinken is ook essentieel voor overleving, en toch krijgen we van het achterover slaan van onze 2 liter water per dag bepaald geen gillend hoogtepunt. Waarom bij seks dan wel?” Op die kwestie heeft wetenschapsjournalist en columnist Asha ten Broeke zich namens KIJK gestort, wat een fascinerend, tien pagina’s tellend artikel heeft opgeleverd.

Cover KIJK 11/2012Verder onder mee in dit nummer:

KIJK 11/2012 ligt in de schappen tot en met 18 oktober. Deze editie is ook hier online te bestellen voor een actieprijs van € 2,99.

Beeld: Vijselaar en Sixma


Meer Nieuws

tijdelijk Gratis verzending

We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen. Bestel onze edities online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten.