KIJK Live! 5 – de foto’s

kijkmagazine

22-01-2014 11:00:44

Gisteren was de vijfde editie van KIJK Live! Bekijk nu de foto’s!

Het was weer een goede aflevering van ons evenement KIJK Live! gisteren. Vier sterke sprekers, heel diverse onderwerpen, weer een betrokken publiek, en gelukkig deze keer nauwelijks problemen met het geluid. Daarnaast hadden we voor het eerst een livestream, iets wat we natuurlijk hopen vaker te kunnen doen.

Erik de Klein maakte weer een mooie fotoreportage van de avond. Een selectie.

kijk-live-arnd-marijnissen

Systeembeheerder en hacker Arnd Marijnissen mocht het spits afbijten. De strekking van zijn betoog: “Hoe de robuustheid van internetarchitectuur wordt ondermijnd door politieke waan en goedbedoelde onkunde.”

Drie generaties KIJK-lezers!

Drie generaties KIJK-lezers!

KIJK Live! - Nienke van der Marel

Sterrenkundige Nienke van der Marel legt uit hoe uit stofschijven rond sterren planeten kunnen ontstaan.

KIJK Live! 5 pauze

Tijdens de pauze kon er met de sprekers gediscussieerd worden.

KIJK Live! - Tiedo Vellinga

Hoogleraar Tiedo Vellinga sprak over hoe de Rotterdamse haven met Maasvlakte 2 probeert de duurzaamste haven ter wereld te worden.

KIJK Live! - Annelies Kleinherenbrink

Als slot van de avond vertelde Annelies Kleinherenbrink van de Universiteit van Amsterdam over hoe wetenschappers die zich met sekseverschillen bezighouden de veranderlijkheid van de hersenen in hun onderzoek lijken te negeren. Lees er meer over in het coverartikel van KIJK 2/2014!

KIJK Live! 5 - goodiebags

Aan het eind van het officiële programma kregen de sprekers de gewilde KIJK-goodiebag. Daarna was het tijd voor de borrel!

Ook een keer bij KIJK Live! zijn? De zesde editie wordt gehouden op woensdag 19 februari. Geef je op via de site Meet-up! Ben je verhinderd op 19 februari? KIJK Live! #7 staat gepland voor 19 maart. Hiervoor kun je je ook al opgeven.

Foto’s: Erik de KleinPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis