KIJK Live! Henk Nijmeijer over autonome auto’s

KIJK-redactie

24-10-2013 16:00:41

Kon je niet bij de tweede try-out van KIJK Live! zijn? Bekijk dan hier de presentatie die Henk Nijmeijer gaf over zelfrijdende auto’s.

KIJK Live! is een evenement waar we deskundige sprekers op een podium zetten om te vertellen over KIJK-waardige onderwerpen. In het kader van ons coverartikel over autonome auto’s nodigden we voor de KIJK Live!-editie van 2 oktober Henk Nijmeijer van de Technische Universiteit Eindhoven uit, om te spreken over de auto van de toekomst.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.
De video werd gemaakt door Daan van Bergen van VideoLogic; heel veel dank daarvoor!

Bekijk ook de filmpjes van de overige sprekers: Fred Soons over verdwijnende eilanden, Ivo van Vulpen over het higgsboson en andere deeltjes, en Herman Kopinga over zijn Makers-kunsten.

Wil je een keer aanwezig zijn bij KIJK Live! dan kun je je gratis aanmelden via de site Meet-up. De eerstvolgende edities zijn op dinsdag 5 november en op maandag 9 december in de Meet and Workspace van de Beurs van Berlage, Amsterdam; inloop vanaf 19.30 uur.

Beeld: Erik de KleinPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis