KIJK Live! Herman Kopinga over Makers

KIJK-redactie

22-10-2013 16:00:06

Ook de tweede KIJK Live! was een groot succes. Kon je er niet bij zijn? Bekijk dan hier de presentatie van Herman Kopinga over zijn grote ‘hobby’: hightech knutselen.

KIJK Live! komt nu ook je woonkamer binnen met de opnames van de tweede try-out. Bekijk hieronder de presentatie van Herman Kopinga, een echte Maker, die tijdens de KIJK Live!-editie van 2 oktober onder andere zijn draadloze bakelieten telefoon testte op KIJK-hoofdredacteur Vivianne Bendermacher.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.
De video werd gemaakt door Daan van Bergen van VideoLogic; heel veel dank daarvoor!

Bekijk ook de lezing van natuurkundige Ivo van Vulpen over deeltjes en die van Fred Soons over verdwijnende eilanden. De filmpjes van de overige sprekers plaatsen we binnenkort op onze site.

Wil je een keer aanwezig zijn bij KIJK Live! dan kun je je gratis aanmelden via de site Meet-up. De eerstvolgende edities zijn op dinsdag 5 november en op maandag 9 december in de Meet and Workspace van de Beurs van Berlage, Amsterdam; inloop vanaf 19.30 uur.

Beeld: Erik de KleinPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis