KIJK Live! Martin Eversdijk over Dexter

KIJK-redactie

08-11-2013 16:00:47

De derde KIJK Live! was een groot succes! Kon je er niet bij zijn? Bekijk hier de presentatie van Martin Eversdijk over waarom Dexter niet altijd een even betrouwbare bloedspattenanalyse uitvoert. 

KIJK Live! komt nu ook je huis binnen met de opnames van de derde try-out. Bekijk hieronder de presentatie van Martin Eversdijk, forensisch onderzoeker en bloedspattenanalyst bij de Politie Amsterdam-Amstelland. Hij sprak, naar aanleiding van het coververhaal van KIJK 12/2013, over zijn werk en wat Dexter soms voor rare dingen doet op het plaats delict.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.
De video werd gemaakt door Ralph Mooijekind van VideoDepartment; heel veel dank daarvoor!

De Herald-Tribune heeft destijds bericht over de moordzaak die wordt behandeld in de video. Voor meer achtergrond van de dame in kwestie en de verdere details van de zaak, klik hier.

Bekijk ook de column van Diederik Jekel, die tijdens dezelfde KIJK Live!-editie sprak over KIJK, Sanoma en de toekomst van wetenschap in het algemeen. De filmpjes van de overige sprekers verschijnen binnenkort op deze website.

Wil je een keer aanwezig zijn bij KIJK Live! dan kun je je aanmelden via Meet-up. De eerstvolgende editie is op maandag 9 december in de Meet and Workspace van de Beurs van Berlage, Amsterdam. Toegang is gratis; inloop vanaf 19.30 uur.

Foto: Erik de KleinPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis