KIJK Live! op 1 juni in Eindhoven

kijkmagazine

02-05-2015 16:00:26

Als onderdeel van de Dutch Technology Week vindt de volgende editie van KIJK Live! plaats op 1 juni, in Eindhoven.

Na een heel geslaagde KIJK Live! in Utrecht is het alweer de hoogste tijd om de volgende editie aan te kondigen. Die vindt plaats op maandagavond 1 juni, in Grand Café The Colour Kitchen op de High Tech Campus van Eindhoven. (Bezoekers van de vorige Eindhovense KIJK Live! kennen de locatie.)

Deze KIJK Live! staat niet op zich, maar maakt deel uit van de Dutch Technology Week. Die vindt dit jaar plaats van 31 mei tot en met 6 juni. Meer info vind je op deze site.

Technologisch tintje

Aan het programma van KIJK Live! wordt op het moment van schrijven nog hard gewerkt, maar reken op een gevarieerde avond met leuke sprekers en onderwerpen met een technologisch tintje. Daarnaast zal er net als vorige keer een KIJK-pubquiz zijn met mooie prijzen.

Inloop vanaf 19.30 uur; het echte programma duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur, met aansluitend een borrel. Zin in een lekkere verse maaltijd voor het evenement? The Colour Kitchen heeft twee huisgemaakte dagsoepen à € 4,50. Daarnaast is er de daghap: kip kerrie met rijst, kroepoek en een frisse salade, voor € 7,50. Reserveren voor het eten kan via [email protected] onder vermelding van ‘KIJK Live!’.

Schrijf je in!

Markeer de datum vast in je agenda en schrijf je in, door een mail te sturen naar [email protected] met als titel ‘KIJK Live! 1 juni’, of via de site Meetup. (Let op: ook als je van tevoren bij The Colour Kitchen eet, moet je nog apart reserveren voor KIJK Live! zelf.) Vol is vol, dus wees er snel bij!

Hopelijk tot 1 juni!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis