KIJK Live! Tiedo Vellinga over Maasvlakte 2

kijkmagazine

11-02-2014 09:00:03

Tiedo Vellinga op KIJK Live!

Hoe hoopt de haven van Rotterdam de duurzaamste ter wereld te worden? Bekijk de presentatie die Tiedo Vellinga hierover gaf op de vorige KIJK Live!

De Rotterdamse haven is niet meer de grootste ter wereld, maar wil wel de duurzaamste zijn. En met Maasvlakte 2 gaat dat de goede kant op. Directeur milieumonitoring bij het Havenbedrijf Rotterdam en tevens hoogleraar Havens en Scheepvaart Tiedo Vellinga vertelde op KIJK Live! #5 over zijn streven de wereldzeeën schoner te maken. Bekijk hieronder het filmpje van zijn presentatie, gefilmd en gemonteerd door Ralph Mooijekind van Videodepartment.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Ook eens bij KIJK Live! zijn? Geef je via de site Meet-up op voor de volgende edities: op 19 februari en op 19 maart, in de Meet & Workspace van de Beurs van Berlage, Amsterdam. De zaal gaat open om 19.30 uur; toegang is gratis. Informatie over de onderwerpen volgt binnenkort!

Foto: Erik de KleinPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

De nieuwste editie van KIJK is nu verkrijgbaar