KIJK-scheurkalender 2019 nu te koop!

Laurien Onderwater

30-08-2018 10:59:31

KIJK-scheurkalender 2019

Vanaf vandaag ligt de KIJK-scheurkalender 2019 in de winkel! Hij is natuurlijk ook te bestellen in onze webshop.

We snappen dat je er nog niet bij stil hebt gestaan, maar we zijn allang over de helft van het jaar en over een paar maanden luiden we alweer het nieuwe jaar in. En bij een nieuw jaar hoort natuurlijk ook een nieuwe scheurkalender om je elke dag te trakteren op een portie wetenschap en technologie.

In de KIJK-scheurkalender vind je antwoord op intrigerende vragen, zoals ‘Hoeveel beter kunnen honden ruiken?’, ‘Waarom worden mannen sneller kaal?’, en ‘Hoe hoog is een totaal vlakke aarde?’ Ook lees je over aliencomplotten, reisopties naar Mars, vliegtuigen van de toekomst en meer.

Daarnaast hebben we bij elke dag een verjaardag gezocht, in de breedste zin van het woord: van de ontrafeling van het DNA-molecuul in 1953 (28 februari) tot de ontdekking van Saturnusmaan Titan (25 maart). En van de verjaardag van Michael Faraday (22 september) tot de ontdekking van het higgsboson (4 juli).

De KIJK-scheurkalender 2019 is hier te bestellen in onze webshop voor € 12,99.Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis