KIJK tipt: koptelefoon voor Star Wars-fans

KIJK-redactie

02 August 2023 09:00

The Mandalorian Koptelefoon

© Logitech/ASTRO Gaming

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij. Deze keer: een koptelefoon in thema van The Mandalorian.

Fandalorian

A30 Wireless Gaming Headset The Mandalorian Edition - koptelefoon

Een koptelefoon voor fans van The Mandalorian. Dat is de A30 Wireless Gaming Headset The Mandalorian Edition in een notendop. Het is een bestaande geluidsmachine van Logitech G, maar dan met een sausje van Disney erover. Veel verder dan wat aangepaste kleuren, verwisselbare opzetstukjes met Star Wars-figuren en een paar kleine easter eggs lijkt dat sausje trouwens niet te gaan – maar misschien is dat ook nergens voor nodig. Echte fans van The Mandalorian hebben er toch wel oren naar.

Bestelinfo op astrogaming.com

Luchtig

Promotiefoto van Nooku

Een personal trainer die je leert om gezond te ademen. Zo omschrijft bedenker Danny Kane zijn Nooku. Het apparaatje monitort namelijk de air quality in je huis, maar geeft je ook luchtige tips om die te verbeteren – bijvoorbeeld om met je keukendeuren dicht te koken als elders in huis de verontreiniging toeneemt. Bescheiden succes op crowdfundwebsite Kickstarter, dus Kane zelf kan opgelucht ademhalen.

Je vindt de campagne op kickstarter.com

Wonderlijke wezens

Poster van de tentoonstelling wonderbaarlijke wezens

Al eeuwen verwonderen we ons over bijzondere dieren. In deze tentoonstelling, tot en met 3 september te zien in Kunsthal KAdE in Amersfoort, staat deze verwondering centraal.

Meer informatie op kunsthalkade.nl

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 8/2023.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters


Meer KIJK tipt