Ontwerp het ruimtepak van de toekomst

Naomi Vreeburg

26-01-2016 15:00:30

Hoe ziet het ruimtepak er over 500 jaar uit? Bedenk het en maak kans op toffe prijzen.

De makers van Interstellar, The Martian en Star Trek hebben zo hun eigen ideeën over hoe het ruimtepak van de toekomst eruitziet. Maar hoe denk jij dat ruimtevaarders er in de 26e eeuw bij zullen lopen? Door mee te doen aan de ontwerpwedstrijd van Elfia kun je laten zien wat je voor ogen hebt en maak je kans op mooie prijzen.

andre kuipersEcht iets voor jou? Maak dan nu een 2D- of 3D-ontwerp van het toekomstige ruimtekostuum en stuur het uiterlijk 31 maart op naar [email protected] met als onderwerp ‘Ruimtepak van de 26e eeuw’. Je design moet wel aan een paar regels voldoen, die je hier kunt lezen.

De kandidaten die hoge ogen gooien met hun ontwerp mogen het op zondag 24 april tijdens het evenement Elfia Haarzuilens 2016 laten zien. Hier zullen een aantal experts het werk beoordelen. De winnaars worden bekendgemaakt door niemand minder dan astronaut André Kuipers.

Benieuwd naar de prijzen die je kunt winnen? Surf dan even naar de website van Elfia. We kunnen alvast wel verklappen dat je kans maakt op een KIJK-abonnement.

Bronnen: ElfiaPodcast KIJK en luister via JUKE


Meer KIJK tipt