Filmpje: Rus tovert autowrak om

André Kesseler

17-11-2017 15:59:17

autowrak

Is een auto die in de prak is gereden altijd rijp voor de sloop? De Rus Arthur Tussik bewijst dat dat niet het geval hoeft te zijn.

Als je je auto flink in de puinpoeier rijdt, betekent dat al vrij snel dat hij total loss wordt verklaard. Afgeschreven. Naar de schroothoop ermee. In Rusland gaan ze daar iets anders mee om. Daar wordt veel meer gerepareerd dan hier, maar Arthur Tussik gaat nog een stapje verder. Hij repareerde een BMW 7-serie die, zo lijkt het althans, verschillende keren over de kop is gegaan en vervolgens van in een ravijn is gestort. Tussik liet zich er niet door ontmoedigen en ging aan de slag.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Kokerbalk

Het resultaat is een BMW die eruitziet alsof hij net uit de showroom is gerold. Knap op zich, maar we zouden er niet graag een nieuw ongeluk mee krijgen. De kokerbalken en andere belangrijke delen van de carrosserie en het onderstel krijgen nou eenmaal nooit meer dezelfde sterkte als daarvoor. Maar toch, applausje voor Tussik.

Bron: Popular Mechanics

Beeld: YouTube

Lees ook: 

KIJK 12/2017Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer DIY

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis