Speelgoedpistool, praatgrage Roomba en een autotent

KIJK-redactie

23-08-2018 10:59:06

autotent roomba

Een speelgoedpistool dat je móet hebben, een tent voor je auto, en een Roomba waarmee je ook gezellig kunt babbelen: een selectie uit de gadgets die we bespreken in KIJK 9/2018.

Schot in de roos

Dít hebben wij nodig. De Recoil is een speelgoedpistool waar we een smartphone en een setje oordopjes in proppen, om vervolgens ook buiten de deur allerlei videogame-achtige schiet-alles-aan- gort-sessies te houden. Een soort Pokémon Go gemengd met Laser Tag, maar dan anders. De promo’s leggen niet écht uit hoe het allemaal werkt, maar dat kan ons eerlijk gezegd ook weinig schelen. Dit hebben wij gewoon nodig.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Pimp my ride

Dit is de World First Wireless Automatic Car Tent van het Chinese bedrijf Lanmodo. De gadget is, zoals de naam misschien al een béétje zegt, ’s werelds eerste automatische tent voor over je auto. Je zet hem met zuignapjes vast op het dak van je vierwieler, en gebruikt een afstandsbediening om hem open en dicht te laten klappen. Prijzen vanaf 240 dollar, maar dan heb je wel bescherming tegen regen, vogelpoep, sneeuw, stof, valblaadjes, zonlicht én de spionagedrones van je buurman.

Sjees naar www.lanmodo.com

Opgepoetst

Je denkt misschien dat Roomba’s gewoon je huis stofzuigen. En dan heb je natuurlijk gelijk. Maar de nieuwe en verbeterde 600-serie van iRobot kan nog veel meer. Deze machines kunnen ook kletsen met Alexa en Google Home, luisteren naar spraakbediening, weten zichzelf op te laden, kunnen worden bediend met een app, sturen je smartphone allerlei schoonmaakupdates én doen gewoon je huis stofzuigen. Had je niet gedacht, hè?

Check: www.roomba.nl

KIJK 9/2018Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Bestel dan hier ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan hier!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Filmpjes

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis