Stembussen beste tech-idee 2018 gesloten

Laurien Onderwater

17 September 2018 10:59

tech-idee 2018

Wat zijn volgens het publiek de beste technologische hoogstandjes van 2018? Je leest het hier!

Vanaf 2 augustus kon je stemmen op wat volgens jou het beste technologische idee van dit jaar was. De stembussen zijn nu gesloten en ruim 4300 mensen hebben gestemd! Deze stemming bepaalt echter maar 50 procent van de uitslag, want ook een deskundige jury buigt zich over de ideeën. De uiteindelijke top tien vind je in KIJK 12/2018. Dit nummer ligt vanaf 22 november in de winkel!

Meeste stemmen tot nu toe

Gebaseerd op alleen de stemmen van het publiek hebben de volgende zes tech-ideeën de meeste stemmen: de snellader voor de elektrische auto ontwikkeld aan de TU Delft, de Smart Liberator die sloopbeton omtovert in zand, grind en cement (Rutte Groep en New Horizon Urban Mining), het slimme oortje dat brandweerlieden waarschuwt voor oververhitting (QuantiFire), de circulaire auto Noah van team TU/ecomotive, schoonmaakrobot Kroboot die kroos vroegtijdig opspoort en vernietigt en start-up Pakkie die tweedehands handel veilig en betrouwbaar wil maken.

Wordt vervolgd

Op dit moment zijn de juryleden dus nog druk aan het overleggen welk initiatief zij de titel ‘Beste tech-idee van 2018’ het meeste waard vinden. Dus het is nog even afwachten wie uiteindelijk dé winnaar zal worden! De titelhouder zal op 22 november bekend worden gemaakt. We houden het dus nog even spannend voor jullie! Stay tuned…


Meer Nieuws