Techionista: vader ontwerpt Pancakebot

KIJK-redactie

12-04-2015 13:00:16

Elke week bespreekt Vivianne Bendermacher, ex-hoofdredacteur van KIJK en ‘techionista’, een gadget, app of tech-ontwikkeling op onze site. Deze keer: maak elke vorm pannenkoek met deze printer.

Ja stop maar, waarde ouders… Jullie zijn zojuist een klein beetje minder cool geworden. Er loopt namelijk een vader rond die voor zijn kinderen een heuse pannenkoekenprinter heeft ontworpen. Jazeker. Met de Pancakebot kunnen de tekeningen van zijn kinderen als pannenkoek worden geprint.

Hoe werkt het?
Je uploadt whatever ontwerp je maar wil. Van beroemd kunstwerk (de Mona Lisa?), de krabbels van je kids, tot aan je bedrijfslogo: wat jij wil. Vervolgens trek je de tekening over. De volgorde van dat overtrekken bepaalt de volgorde van het printen van het pannenkoekenbeslag. Wat als eerst geprint wordt, is straks het donkerst. Klaar? Dan geef je de Pancakebot opdracht je brouwsel te printen, en… bon appetit, pannenkoek!

Kost dat?
As we speak is de Pancakebot trending op Kickstarter. Met ruim 300.000 dollar aan funding is het doel van 50.000 dollar al dik in de pocket, dus die bot gaat er komen. In juli om precies te zijn. Hebben? De early bird-aanbiedingen zijn er al uit, maar je kunt nog altijd zo’n 120 dollar korting op de retailprijs scoren als je het project nu backt. Voor 179 dollar ben jij al een pannenkoekenkoning.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Meer nieuws over apps, big data, gadgets, quantified self, wearables, robotica en social media?Bezoek Vivianne’s weblog Techionista!Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis