Vliegend appartement op komst

VB

07-05-2014 11:00:24

Met ingang van volgend jaar is het genieten voor vliegende rijkaards. Vanaf dan verkoopt Etihad Airways, de luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, tickets voor hun vliegende appartement The Residence.

The Residence bevindt zich op de eerste verdieping van de nieuwe, commerciële Airbus A380-lijn van Etihad Airways. Een enkele (!) reis van Abu Dhabi naar London kost je een slordige 10.000 euro met zijn tweeën. Voor de oppervlakte van een kleine 12 vierkante meter – een formaatje waar menig student zijn neus voor zou ophalen – lijkt dat nogal prijzig. Maar er is dan ook verder nergens op bespaard.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Stewardess? Butler!

De stewardess is ingeruild voor een butler die aan de prestigieuze Londense Savoy Butler Academy heeft gestudeerd. Natuurlijk is er Wi-Fi en zijn de lampen naar eigen inzicht te dimmen. Bovendien heb je de beschikking over drie privévertrekken. Ten eerste een woonkamer met onder meer een bank met massagefunctie, een gekoelde minibar en een LCD-tv van 32 inch. Ten tweede een badkamer ensuite met een toilet, douche en badjassen. En ten derde een slaapkamer met Egyptisch katoen en nog een LCD-tv, al is deze met ‘slechts’ 27 inch wel een maatje kleiner.

Geld over? Je kunt hier alvast een appartementje boeken. Al kun je je geld natuurlijk beter besteden

Bron: EngadgetPodcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis