Volg KIJK Live! vanavond via livestream

André Kesseler

17-06-2014 16:00:57

Vanavond alweer de tiende editie van KIJK Live! Via livestream kun je het evenement vanuit je luie stoel volgen.

Hoe slaagden de oude Egyptenaren erin om de enorme stenen voor hun piramides door de woestijn te verplaatsen? Kun je het menselijk brein simuleren met een supercomputer? Valt er duurzaam energie op te wekken op plaatsen waar zoet en zout water bij elkaar komen? En hoe bang moeten we zijn voor de ontwikkeling van killer robots?

Die en andere vragen worden door deskundige sprekers beantwoord op de editie van KIJK Live! die vanavond – 17 juni – van 20.00 uur tot 22.00 uur wordt gehouden in Museum & Sterrenwacht Sonnenborgh te Utrecht.

Kun je er niet bij zijn? Jammer natuurlijk, maar de praatjes zijn ook op de livestream te bekijken, via onderstaande player of op YouTube.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

De livestream wordt verzorgd door MaMedia; dank daarvoor! En de door hen gemonteerde filmpjes van de presentaties zullen in de weken na deze KIJK Live! op deze site te zien zijn.

Overigens is dit voorlopig even de laatste KIJK Live! Maar niet getreurd, na de zomerstop zijn we gewoon weer terug met een nieuwe serie KIJK Live!-evenementen.

Logo: Jan-Willem Bijl

 

 

 Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis