Haal de Vroeger & Nu-special van KIJK in huis!

Laurien Onderwater

16 December 2021 13:30

Vroeger & Nu-special

Vers van de pers: deze bijzondere special waarin we terugblikken op historische verhalen uit KIJK én schrijven hoe de stand van zaken nu is.

KIJK bestaat al meer dan 50 jaar en in die lange geschiedenis schreven we over de meest uiteenlopende ontwikkelingen in de wetenschap en techniek. In deze special blikken we terug op historische verhalen uit KIJK. We onderzoeken hoe er een halve eeuw geleden over de toekomst werd gedacht en wat er van al die dromen is uitgekomen. De special is een combinatie van fraai geïllustreerde historische KIJK-verhalen en nuttige informatie over de huidige stand van wetenschap en techniek. Je bestelt de nieuwe KIJK-special voor slechts € 7,99 én bij bezorging binnen Nederland betaal je géén verzendkosten.

Dit vinden onze lezers van de special

“Petje af voor de tomeloze inzet die jullie altijd weer tonen om in dit geval het verleden en heden met elkaar, vanuit een breed perspectief en kritische blik, met de lezers te delen.”

Wim

“Ik ben al sinds het bestaan van de KIJK lid. Bij het zien van de KIJK-special Vroeger & Nu komen meteen alle herinneringen boven van de begintijd.”

Marcel

“+1 voor die briljante vroeger/nu switch, dat is een supertof detail!”

Robert

“Dit is zonder twijfel een van de mooiste specials waar ik ooit aan heb meegewerkt.”

Nick

“Een mooie selectie van boeiende onderwerpen. De vergelijking met 50 jaar geleden is fascinerend, wat gaan de ontwikkelingen toch snel en wat is wetenschap toch mooi.”

Steven

Ga snel naar onze shop en haal deze bijzondere special in huis

Een voorproefje van de Vroeger & Nu-special van KIJK. Haal hem nu in huis voor slechts € 7,99!


Meer KIJK tipt