Boston Dynamics’ robots wensen je een goed 2021

Laurien Onderwater

30-12-2020 14:45:00

Boston Dynamics

Het wereldberoemde bedrijf plaatste gisteren een filmpje op YouTube van al zijn robots die swingen op Berry Gordy. Het is inmiddels al 4 miljoen keer bekeken.

Nog even en we zwaaien 2020 uit. Voor veel mensen kan het jaar niet snel genoeg voorbij zijn. En ook al zal het een tamelijk rustige jaarwisseling worden, betekent dat natuurlijk niet dat je het nieuwe jaar niet vrolijk en dansend kunt inluiden. Om je alvast in de stemming te brengen, publiceerde Boston Dynamics recentelijk dit filmpje waarin zijn robots hun beste dansvaardigheden laten zien.

In de bijna 3 minuten durende video zien we twee Atlas-robots, Spot en Handle swingen op het nummer Do you love me? van Berry Gordy. Van Spot was al bekend dat het een kei is in twerken en Atlas heeft naam en faam gemaakt als atleet. Maar in dit filmpje lijken hun moves nog beter en soepeler. Oordeel zelf maar.

Rest ons alleen nog iedereen een heel fijne en veilige jaarwisseling te wensen.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Bron: YouTube

Beeld: Boston Dynamics/YouTube

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Filmpjes