Guinness World Record: 100 dansende drones

Naomi Vreeburg

2016-01-12 13:00:04

Tijdens CES 2016 werd een filmpje getoond van een toffe lichtshow, opgevoerd door drones.

Drones die een lichtshow opvoeren – niet geheel verrassend, zou je zeggen. Maar deze show leverde het Amerikaanse bedrijf Intel afgelopen week een Guinness World Record op. De titel ‘meeste UAV’s tegelijkertijd in de lucht’ werd toegekend. Natuurlijk wordt hiermee bedoeld: meeste UAV’s tegelijkertijd in de lucht gehouden door één team. Er zullen vast wel meer drones tegelijkertijd in de lucht zweven op een dag.

De drones werden aangestuurd door computers die gebruikmaakten van Intel-software. Op de beat van de Vijfde Symfonie van Beethoven dansten de UAV’s, waarbij ze mooie beelden in de lucht vormden. Benieuwd? Bekijk het filmpje:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Bron: Gizmodo


Meer Filmpjes

tijdelijk Gratis verzending

We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen. Bestel onze edities online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten.