KIJK Tipt: Asus Vivobook

KIJK-redactie

12-01-2022 09:00:00

Asus Vivobook

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Misleiden – Fakes uit kunst en wetenschap

Misleiden

In elk museum zijn vervalsingen, verwisselingen of verkeerd beoordeelde objecten te vinden. Van 17 december 2021 t/m 13 maart 2022 worden ruim twintig van deze items met een bijzonder verhaal getoond in Museum De Lakenhal in Leiden.

PRO Mechanical Gaming Keyboard

Gaming keyboard

Een toetsenbord met Hextech. Eindelijk. Je herkent Hextech natuurlijk aan de strakke geometrie van art-deco achtige architectuur, de kleuren magic blue en metal gold, en de magische krachten. Hextech is immers de met tovenarij doordrenkte technologie die de regio’s Piltover en Zaun aandrijft. Of, om het simpeler te houden: dit PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition is een compact gamingtoetsenbord, helemaal in League of Legends-stijl.

LOL’ers gaan naar www.logitechg.com

Vivobook 13 Slate OLED

Asus Vivobook

Ben jij toevallig op zoek naar ’s werelds tweede afneembare 13.3-inch OLED Windows-laptop? Dan heb je pech, want de Vivobook 13 Slate OLED is ’s werelds éérste afneembare 13.3-inch OLED Windows-laptop. Je kunt er echt van alles mee: gebruik hem als laptop (met toetsenbord), als tablet (zonder toetsenbord), als onderzetter voor je koffiemok (met of zonder toetsenbord), of gewoon om op te scheppen tegen je vrienden. Want het is dus wel mooi ’s werelds éérste afneembare 13.3-inch OLED Windows-laptop.

Bestellen kan op www.asus.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 1/2022.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws