KIJK tipt: het boek Atlas van ons brein

KIJK-redactie

02 November 2022 09:00

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Volhouder

Sennheiser Momentum 4

Zestig uur luisterplezier met één oplaadbeurt. Dat biedt de Momentum 4 Wireless. Deze koptelefoon van Sennheiser is ook voorzien van adaptive noise cancellation (die geluiden van buiten wegfiltert) en een transparency mode (die dat juist niet doet), maar het blijkt vooral de 700mAh-accu die de aandacht trekt. Hang hem twee uur aan de stroom en je kunt (via Bluetooth, met noise cancelling, vanaf een iPhone, op middelmatig volume) zo’n tweeëneenhalve dag muziek of podcasts luisteren. Kost 350 euro – oftewel 5,83 euro per uur.

Meer specs op www.sennheiser-hearing.com

Atlas van ons brein

atlas van ons brein

Hoe komt het dat je je niets meer herinnert van je babytijd? Waarin verschillen de hersenen van vrouwen en mannen? Waarom zijn pubers altijd zo moe ’s morgens? Deze en meer vragen worden in dit boek beantwoord.

Lannoo boeken

Thuistablet

galaxy tab active4

We werken minder op kantoor en daar moeten onze apparaten rekening mee houden. Daarom is de Galaxy Tab Active4 Pro uitgerust met extra krasbestendig glas, een stof- en waterbescherming volgens IP68-normen, een hoesje voor vallen tot ruim een meter, een extra luidvolume- optie, en een MIL-STD-810H certificering tegen extreme hoogtes, temperaturen, trillingen en vochtigheid. Geen idee waarom Samsung denkt dat we thuiswerken in een levensgevaarlijke jungle, maar we zijn er dankbaar voor.

Meer survivaltips op www. samsung.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 11/2022.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt