KIJK Tipt: de kabaalpedaal van Boss

KIJK-redactie

15 December 2021 09:00

kabaalpedaal

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Kabaalpedaal

Boss

Hiernaast de IR-200, volgens Boss de meest geavanceerde compacte versterker/IR-oplossing van dit moment. De gadget voor gitaristen maakt van je pedalboard namelijk een autonome direct sound-oplossing. Oftewel: ondersteund door twee krachtige custom DSP’s biedt hij fijne IR-prestaties met ondersteuning voor mono- en stereobestanden, tot 32-bit floating point/96 kHz-resolutie, en tot 500 milliseconden voor een natuurlijke basrespons. Wij begrijpen er ook totáál niks van, hoor. Maar wel een leuke foto.

Muzikanten kijken op www.boss.info

De Groene Camera

Groene Camera

Je kunt nu het werk bekijken van de winnaars van de Groene Camera 2021. Deze foto-expositie haalt de buitenwereld naar binnen.

Tot 27 februari 2022 te zien in het Museon in Den Haag.

Minitikker

Keys Mini

Op zoek naar een minimalistisch toetsenbord? Draadloos bovendien? En niet-mechanisch? Gemaakt voor efficiëntie, stabiliteit en precisie om jouw creatieve vermogen te maximaliseren? Met een doordachte vormfactor die je schouders op één lijn brengt en het mogelijk maakt om je muis dichter bij het toetsenbord te plaatsen, zodat je minder met de hand hoeft te reiken en daardoor een betere houding en ergonomie krijgt? O ja, en in een sexy lichtroze kleurtje? Dan bof je, want de MX Keys Mini belooft precies dat.

Site: www.logitech.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 12/2021.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt