KIJK Tipt: Canon Zoemini S2

KIJK-redactie

19-01-2022 09:00:00

Canon Zoemini

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Casio MTG-B2000XMG

G Shock

‘Altijd eens de Regenboogberg, oftewel de Vinicunca in Peru, willen bezoeken? Of heb je dit natuurwonder al eens mogen aanschouwen en heb je heimwee?’ Zo begint het persbericht van de MTG-B2000XMG. Want: de bezel van dit horloge – het frame rond het horlogeglas – doet denken aan de prachtige bergtop. Het lijkt ons een beperkte doelgroep – avonturiers verliefd op een gebergte met kleurlagen ontstaan door mineraaloxidatie – maar dat moet Casio natuurlijk zelf weten. Toch: mooi topklokje.

Reis naar www.g-shock.nl

Canon Zoemini S2

Canon Zoemini S2

Hiernaast staat een foto van de Canon Zoemini S2. Dat is een kek alles-ineen-apparaatje waarmee je foto’s kunt maken, bewerken én printen. Tel daarbij op het compacte formaat (121 bij 80,3 bij 22,4 millimeter), het lichte gewicht (188 gram), de drie kleurenvarianten (petrol, parelmoerwit en roségoud), de verschillende gebruikersopties (portret-, outdoor- en selfiemodus) en natuurlijk de grappige naam (zoom-inni, ghehe), en het is overduidelijk waaróm het in deze rubriek staat.

Meer foto’s op www.canon.nl

Macht – 800 jaar Binnenhof

Het Binnenhof in Den Haag is al achthonderd jaar het strijdtoneel van de macht. Deze tentoonstelling, tot en met eind 2023 te bezichtigen in het Haags Historisch Museum, brengt de geschiedenis ervan in kaart.

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 1/2022.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws