KIJK Tipt: Xbox draadloze headset

KIJK-redactie

02-06-2021 09:00:00

headset

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Kopflop

headset

Grappig. De Xbox Series X-gameconsole van Microsoft is al maanden slecht verkrijgbaar. Volgens de fabrikant heeft dat iets met de pandemie te maken, al blijft het een tikkie onduidelijk hoe mondkapjes en handzeep nu precies tot elektronicatekorten leiden. Maakt verder ook niet uit, want de firma lanceert wel alvast de Xbox draadloze headset: een koptelefoon met zachte oorschelpen, spraakisolatie voor chatgesprekken, en meer van dat moois. Leuk om mee te spelen, terwijl je nog altijd geen console hebt.

Site: www.xbox.com

Camera?

Sony FX3

Goeie camera. Dat is de FX3 van Sony. Waarschijnlijk. Het is de compactste en lichtste _lmer uit de Cinema-lijn. Hij biedt de meest geavanceerde beeldsensortechnologie die het bedrijf tot op heden bedacht. En hij heeft een enorme waslijst aan ingewikkelde specs met cijfertjes en a_ortingen en Engelse woorden waar ook wij he-le-maal niks meer van snappen. Maar we dénken dat het al met al echt wel een goeie camera is.

Heel veel interessantdoenerij op www.sony.nl

Handig!

Camping Tool Card

Kamperen. Sommige mensen haten het, en andere mensen haten het nog veel meer. Maar er schijnen ook mensen te zijn die het leuk vinden. Speciaal voor hen is er de M.020 Camping Tool Card, een soort Zwitsers kampeerzakmes op sleutelhangerformaat. In het kleinood vind je een touwaantrekker en een touw-doorsnijder, een zonnewijzer, een inch-meetlatje en een centimeter-meetlatje, een koevoet, een blikopener en een _esopener, een tentharing-uit-degrond- rosser, een vonkmaker en een schroevendraaier. Heel handig… voor mensen die van kamperen houden.

Bestellen kan op tacticagear.com

Deze en nog meer gadgets staan ook in KIJK 5/2021.

Tekst: Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws