KIJK Tipt: groene gaming headset

KIJK-redactie

11-05-2022 09:00:00

ASTRO Gaming headset

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Hoe meneer Prins zijn gedachten kwijtraakte

Hoe meneer Prins zijn gedachten kwijtraakte

Elf klinisch neuropsychologen bespreken in dit boek ‘die ene patiënt’ die hen aan het denken zette, die hen altijd is bijgebleven, die hen verbaasde of hen iets leerde over veerkracht.

Boom Uitgevers

Groene gaming headset

ASTRO Gaming headset

Een beter milieu begint bij je koptelefoon. De ASTRO A10 Gen 2 Wired Gaming Headset is namelijk lekker groen. Hij is gecertificeerd CarbonNeutral, wat betekent dat de makers compensatie betalen om de koolstofimpact van het product terug te brengen. Verder bevatten de plastic onderdelen minimaal 35 procent gerecycled materiaal en is de papieren verpakking afkomstig uit FSCTM-gecertificeerde bossen. Én hij is mintgroen van kleur, maar dat is vast toeval.

Lees verder op www.astrogaming.com

Streaminglamp

lamp

Livestreamers zijn de hardst werkende mensen van onze generatie. Dag en nacht beulen ze zichzelf af voor ons entertainment: ze spelen computerspelletjes, debatteren over communisme, dobberen halfnaakt in een bubbelbad, of mukbangen een tafel vol fastfood weg – want dát is wat helden doen. Speciaal voor hen verzon Logitech nu de Litra Glow: een streaminglamp met TrueSofttechnologie, voor fraai ledlicht en een stralende look. Want alleen het beste is goed genoeg voor onze grote voorbeelden.

Website: www.logitech.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 5/2022.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer KIJK tipt