KIJK Tipt: het boek Futurama

KIJK-redactie

21 September 2022 09:00

Futurama

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Futurama

Futurama

In dit boek vertelt journalist Fanta Voogd over de technologische evolutie. Dit doet hij aan de hand van verhalen over experimenten, uitvindingen en grote missers.

Alfabet Uitgevers

Knoppenklok

horloge

Waar was jij toen de Legacy Machine Sequential EVO werd geïntroduceerd? Die vraag gaan vrienden je binnenkort stellen. Volgens de makers is dit horloge immers een ware revolutie. Het polsklokje heeft namelijk twee chronometers, die je afzonderlijk bedient met de vier standaardknopjes – maar door een extra knopje (op negen uur) kun je ze ook tegelijk bedienen! De KIJK-redactie is vereerd jou op deze kentering der tijden te mogen wijzen.

Meer groteske grootspraak op www.mbandf.com

Spelbeller

ROG Phone 6 Pro

De ROG Phone 6 Pro is een smartphone voor gamers. Hij heeft een 6.78-inch amoled-beeldscherm (refresh rate van 165 hertz en touch-sampling rate van 720 hertz) en binnenin zit een Snapdragon 8+ Gen 1 Mobile Platform (kloksnelheden tot 3,2 gigahertz en RAM-geheugen van 18 gieg). Bovendien is hij uitgerust met 360 graden CPU-koeltechnologie, een extra ledscherm aan de achterkant, en een fijne batterij van 6000 milliampère-uur. Oftewel: echt een smartphone voor gamers.

Nog meer specs op rog.asus.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 10/2022.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt