KIJK Tipt: JBuds Frames

KIJK-redactie

24-03-2021 09:00:41

JBuds Frames

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Erasmus. Dwarsdenker

De Hollandse filosoof en schrijver Desiderius Erasmus geldt als een sleutelfiguur in de overgang van de middeleeuwen naar de moderne tijd. Historicus Sandra Langereis vertelt zijn levensverhaal.

JBuds Frames

Bring your own frame. Met die slogan willen de JBuds Frames de markt veroveren. Het zijn namelijk open-ear-headphones met Bluetooth die je op het montuur van je bril of zonnebril klikt. Zo maak je van elk kijkapparaat een slím kijkapparaat. Je kunt muziek of podcasts luisteren, telefoontjes aannemen of weigeren, en voelen hoe het extra gewicht ervoor zorgt dat je bril zich langzaam een weg door je oren en je neus snijdt. Grapje natuurlijk, maar bring your own pleisters voor de zekerheid.

Meer info op www.jlabaudio.com

Heerschappij

Van Babylon tot de Beatles, en van Sint-Michaël tot #MeToo: in zijn nieuwe boek Heerschappij laat de Britse auteur Tom Holland zien hoe het christendom de wereld heeft veranderd.

Deze en nog meer gadgets en boeken staan ook in KIJK 4/2021.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer KIJK tipt