KIJK Tipt: LEGO Star Wars AT-AT Construction Set

KIJK-redactie

16 February 2022 09:00

LEGO Star Wars AT-AT

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

LEGO Star Wars AT-AT

Je kent het All Terrain Armored Transport natuurlijk al van The Empire Strikes Back en ander Star Wars-verhalen. Maar nu ken je de machine ook van LEGO. De Star Wars AT-AT Construction Set is namelijk een modelbouwversie van het legendarische wapentuig. Zet de 6785 stukjes netjes in elkaar en je krijgt er 62 bij 69 bij 24 centimeter aan speelgoed voor terug. En dat voor de lage prijs van 800 euro en een paar wekesn van je leven.

Bestellen kan op www.lego.com

Wie is hier nou verward?

In dit boek ontzenuwt hoogleraar cognitieve neuropsychiatrie André Aleman allerlei grote en minder grote misvattingen over ons brein en ons gedrag.

Uitgeverij Atlas Contact

Canon PowerShot PX

Ben je vaak alleen? Dan is de PowerShot PX van Canon iets voor jou. Deze slimme camera bepaalt zélf wanneer hij foto’s van je schiet. De plaatjesmaker volgt namelijk jouw dag en kiest de situaties om gezichtsuitdrukkingen en reacties vast te leggen, zodat bijzondere en spontane gebeurtenissen nooit meer worden gemist en jij volledig in het moment kunt opgaan – of zoiets. Hoe dan ook: met zo’n big-brother-in-het-klein is niemand nog alleen.

De website is www.canon.nl

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 2/2022.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer Nieuws