KIJK Tipt: Logitech Ergo K860

KIJK-redactie

14-07-2021 09:00:00

Logitech

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Logitech Ergo K860

Ziet er lekker maf uit, deze Ergo K860 van Logitech. Maar wel voor het goede doel. Het gesplitste ergonomische keyboard heeft namelijk een gebogen toetsenframe, dat (kennelijk) je houding verbetert tijdens het typen. Ook heeft het een aflopende vorm, die (kennelijk) de spierspanning op je pols en onderarm verlicht. En het heeft zelfs een polssteun die (kennelijk) de activiteit van het bovenste deel van de monnikskapspier in je rug vermindert. Allemaal lekker verantwoord en lekker modern dus. Maar vooral lekker maf.

Meer info op www.logitech.com

Economie

Zonder het echt te beseffen worden we omringd door economische processen. Auteur en Journalist Bart Haeck licht vijftig kernbegrippen uit de wereld van de economie op een simpele manier toe.

Uitgever Pelckmans

Samsung Terrace

De wereld heeft meer gekkenhuizen nodig. Natuurlijk, tegenwoordig worden die instellingen anders aangeduid. En ja, daar valt heel wat voor te zeggen. Maar soms is het simpelweg de enige juiste term en de enige juiste plek. Bijvoorbeeld voor de bedenkers en de kopers van de Samsung Terrace, een QLED 4K-televisie… voor buiten! Jawel: een breedbeeldscherm voor je achtertuin of dakterras. Doe. Effe. Normaal. Benieuwd hoe groot de schermen in het gekkenhuis zijn.

Nee, we gaan de site niet eens noemen.

Deze en nog meer boeken en gadgets staan ook in het dikke zommernummer van KIJK.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKEMeer Nieuws

NIEUW!

Haal nu het extra dikke zomernummer in huis