KIJK Tipt: Mini SubWOOFer

KIJK-redactie

24 November 2021 09:00

SubWOOFer

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Mini SubWOOFer

Subwoofer

Dus… niet alleen ben je kundig genoeg om een versterker van slechts 7,5 centimeter te knutselen. Maar je stopt daar dan ook nog een Bluetooth-connectie én een mini-USB-verbinding in. Bovendien krijg je het idee om de luidspreker in de vorm van een teckel te gieten. En dan besluit je óók nog om die creatie een Mini SubWOOFer te noemen. Da’s zo briljant dat we er niet eens een grapje over maken.

Uiteraard te koop op www.firebox.com

Alles smelt

Alles Smelt

In dit boek bieden Peter Kuipers Munneke en Martijn van Calmthout een kijkje in hun veldwerk op Antarctica en in Groenland. Met verhalen en foto’s illustreren de auteurs waar het smelten van de ijskappen toe zal leiden.

Uitgeverij Lias

Kobo Sage

Kobo Sage

Nieuwe e-reader! Kobo gooide namelijk deze Kobo Sage de markt op: een digitale-boeken-machine met een glare-free E Ink-scherm van 8 inch, een stylus om te schrijven en te highlighten en het vuil onder je nagels vandaan te krabben, een waterbestendig laagje voor zwembadlezers én Bluetooth om draadloos naar audioboeken te kunnen luisteren. Best wel indrukwekkend. En, zoals je hierboven kunt lezen, steeds belangrijker!

Lees (hihi) meer op www.kobo.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 12/2021.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt