KIJK Tipt: Onderkruipsels in het Rijksmuseum

KIJK-redactie

07 December 2022 09:00

onderkruipsels Rijksmuseum

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Onderkruipsels

onderkruipsels

Tot en met 15 januari 2023 is deze tentoonstelling te bezoeken in het Rijksmuseum. Aan de hand van onder meer schilderijen, beelden en boeken zie je de steeds veranderende blik op krioelende beestjes in de kunst en wetenschap.

Rijksmuseum Amsterdam

Desktopper

DUAL CUBE LX

Maar dit is een desktopversterker, en die heb ik nog niet! Zinnen van deze strekking zullen binnenkort door vele huiskamers galmen, wanneer de gitarist van de familie hoort over de DUAL CUBE LX van Boss. Dat is een kleine gitaar-amp met een handvol ingebouwde versterkertypes en effecten – bedoeld om mee te oefenen, performen, opnemen en livestreamen. Heeft hij de beste geluidskwaliteit van je (waarschijnlijk toch al overdreven) verzameling lawaaimakers? Nope. Maar het is wél een desktopversterker, en die heb je nog niet.

Meer op www.boss.info

Rood.

Logitech PRO X SUPERLIGHT

Rood. Dat is deze computermuis. Echt rood. Volgens Logitech G is de PRO X SUPERLIGHT samen met professionele gamers ontwikkeld, met als doel ’s werelds beste competitieve gamingmuis te worden. En daarom is ie dus rood. Nee, natuurlijk niet – maar daarom heeft hij wel lightspeedtechnologie, een 25K-sensor, een batterijleven tot 70 uur en een gewicht van minder dan 63 gram. Rood is ie gewoon omdat dat vet is. Echt rood, trouwens.

Rood op www.logitechg.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 12/2022.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt