KIJK Tipt: Pac-Man-watch van Casio

KIJK-redactie

20-10-2021 09:00:00

Pac-Man watch

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Pac-Man Watch

Pac-Man horloge

Een horloge met Pac-Man. Dát is de A100WEPC van Casio. Maar het kan altijd ingewikkelder… want de A100WEPC is óók gebaseerd op het onlangs uitgebrachte A100-horloge; en dat polsklokje heeft hetzelfde ontwerp als de F-100 uit 1978; en dát uurwerk was het eerste Casio-quartzhorloge met een kast van kunsthars en met geavanceerde functionaliteit zoals een stopwatch, digitaal alarm en kalender. Snap je het nog? De A100WEPC is een horloge met Pac-Man.

Geschiedenislessen op www.casio.nl

Bits of You

Nemo

Op deze tentoonstelling in De Studio van NEMO kom je erachter hoe datasporen, die we dagelijks achterlaten, onze levens beïnvloeden. En dat dit niet voor iedereen hetzelfde is.

Meer informatie

Steam S2 Pro

Vergadering

Ook zin zo’n in het post-corona-tijdperk? Eindelijk weer naar concerten. Eindelijk weer zonder masker in de trein. En vooral: eindelijk weer urenlang face-to-face vergaderen in benauwde kantoortjes met irritante collega’s. Daarom bedacht Marmitek alvast de Steam S2 Pro: een draadloos presentatiesysteem waarbij je tot twintig HDMI-zenders kunt koppelen aan één HDMI-ontvanger, zodat je zonder apps en zonder software en zonder internet tóch ellenlange PowerPoint-presentaties met elkaar kunt delen. Zin in!

Werkgevers surfen naar www.marmitek.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 11/2021, hier te bestellen.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws