KIJK Tipt: Razer Orochi V2

KIJK-redactie

18-08-2021 09:00:00

Razer Orochi V2

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Keychron K12

Er zijn twee soorten mensen. Je hebt lui die naar de Keychron K12 kijken en enthousiast worden van de 60-procent-layout, de hybride vorm met mechanische en optische switches, de hotswappable options, of de negentien variaties van RGB-backlight. En er is volk dat gewoon een kek keyboardje ziet. In principe hebben ze allebei gelijk. En samen maakten ze deze minitikker tot een groot succes op Kickstarter.

Check de campagne op www.kickstarter.com

Razer Orochi V2

Ben jij een gamer die graag op notebooks speelt? Dan is de Orochi V2 van Razer misschien wel iets voor jou. Het is een lichtgewichtcomputermuis die tot zo’n negenhonderd uur kan vlammen op één AA-batterij, en die ondanks de kleine grootte toch perfect past binnen alle ik-hou-mijn-muis-het-liefst-op-deze-manier-vast-voorkeuren. Ideaal voor je spelletje Patience, in de bus, onderweg naar de winkel om gewoon een console te kopen.

Klik naar www.razor.com

Sony Silent White

De WH-1000XM4 Silent White van Sony is vrijwel hetzelfde als de eerder verschenen WH-1000XM4 van Sony… maar dan in de nieuwe kleur Silent White. Logisch ook, want wit straalt stilte en rust uit, en dat is toch een beetje de bedoeling van deze draadloze noise cancelling over-ear headphone. Maar de vraag blijft: is een likje verf genoeg voor een vermelding in Tech-Toys? Ja dus.

Surf naar www.sony.nl

Deze en nog meer boeken en gadgets staan ook in KIJK 8/2021, hier te bestellen.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer KIJK tipt