KIJK Tipt: de Razer Stream Controller

KIJK-redactie

05 October 2022 09:00

Razer Stream Controller

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Energy Junkies

NEMO Science Museum

Onze verslaving aan energie, de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en de gevolgen voor het klimaat staan centraal in deze tentoonstelling van NEMO. Te bezoeken tot en met 23 juli 2023.

NEMO Science Museum

Luchtig

ONE Pro Portable

De beste bandenopblazer ooit. Dat belooft de
ONE Pro Portable Tire Inflator te zijn. Hij is eenvoudiger, sneller, stiller, accurater en langer-meegaand-op-één-batterij’er dan al zijn concurrenten. Je kunt hem gebruiken om de spanning van autobanden te controleren, om je motor of fiets nieuw leven te geven, of om de ballonnen voor een verjaardagsfeestje op te blazen. En er is vraag naar: op crowdfundwebsite Kickstarter was binnen vijf minuten het startkapitaal bij elkaar gepuft.

Check de campagne op www.kickstarter.com

Handig

Razer Stream Controller

De Razer Stream Controller is eigenlijk bedoeld voor streamers en content creators. Met twaalf haptische toetsen, zes analoge draaiknopjes en acht programmeerbare knoppen krijgen zij immers alle nodige shortcuts en functies handig binnen handbereik – van verschillende lay-outs voor de stream tot snelle macro’s voor het editen. Maar ja, het ding ziet er even gaaf uit op een bureau voor alledaags klootjesvolk zonder miljoenen volgers. Zou je er ook mee kunnen switchen tussen je werkmail en je spelletje patience?

Meer foto’s op www.razer.com

Deze en nog meer tips, boeken en gadgets staan ook in KIJK 10/2022.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! 


Meer KIJK tipt