KIJK Tipt: Samsung Galaxy Book Pro

KIJK-redactie

11-08-2021 09:00:00

samsung galaxy book pro

Welke boeken moet je lezen, welke tentoonstelling is een bezoek waard en wat zijn de nieuwste gadgets? KIJK praat je bij.

Luchtmeisjes

Tot en met 30 september staan de verhalen van Trix Terwindt en Hilda Bongertman Centraal in Aviodrome. Voor WO II werkten ze beiden voor de KLM, maar tijdens de oorlog sloot de een zich aan bij het verzet en de ander bij de NSB.

Te zien in Aviodrome

Samsung Galaxy Book Pro

Een mobiele computer. Zo zet de Samsung Galaxy Book Pro zichzelf in de markt. Concreet betekent het dat de 13-inch rekenmachine 0,87 kilo weegt en 11,2 millimeter dik is. Maar ook dat de batterij het lang volhoudt én versneld kan opladen. Uiteraard is de machine LTE- en 5G-proof. Bovendien werkt hij makkelijk samen met je telefoon, tablet of ander speelgoed. Tot slot is het Samsungs eerste Windows-laptop met Super AMOLED-display, maar dat is gewoon een leuk extraatje.

Website is www.samsung.com

Superhero Cape Mug

Deze mok heeft een cape. En dat is dan ook alles. De Superhero Cape Mug is een doodgewone huistuin- en-keukenmok met een Superman-design. Maar je krijgt er dus wél een siliconen cape bij. Dat drinkt waarschijnlijk niet erg handig, maar het is wel een mok. Met een cape dus.

Vlieg naar www.firebox.com

Deze en nog meer boeken en gadgets staan ook in KIJK 8/2021, hier te bestellen.

Tekst: KIJK-redactie/Rik Peters

Ben je geïnteresseerd in de wereld van wetenschap & technologie en wil je hier graag meer over lezen? Word dan lid van KIJK! Podcast KIJK en luister via JUKE


Meer Nieuws